Doneer uw punten aan de Zonnebloem

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer uw punten aan de Zonnebloem en draag bij aan een onvergetelijk dagje uit of een bijzondere vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Wanneer iemand een lichamelijke beperking heeft, ziet zijn wereld er vaak anders uit. Eropuit gaan, is minder vanzelfsprekend. Laat staan zelf een attractiepark of voetbalstadion bezoeken. De Zonnebloem organiseert daarom uitjes naar uiteenlopende vrijetijdslocaties. Vrijwilligers begeleiden jong en oud met een lichamelijke beperking tijdens de activiteiten. Ook maakt de Zonnebloem Nederlandse attractieparken, bioscopen, concertlocaties, musea en voetbalstadions toegankelijk voor onder meer rolstoel- en scootmobielgebruikers.

Aangepaste vakanties
Jaarlijks genieten drieduizend mensen van de riviercruises met het schip MPS de Zonnebloem. Voor veel mensen met een lichamelijke beperking is een aangepast hotelschip de enige mogelijkheid om op vakantie te gaan. Deelnemers kunnen een terrasje pakken in een mooi plaatsje of hun ogen uitkijken in een indrukwekkende stad. De Zonnebloem organiseren ook vakanties op maat voor mensen met een lichamelijke beperking uit hun eigen wijk, woonplaats of regio.

Uw donatie
Nuon heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief en positief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Uw donatie aan de Zonnebloem komt dan ook volledig ten goede aan de Zonnebloem. Alvast hartelijk bedankt!

Anderen bekeken ook

25 punten
Stichting Opkikker

Draag uw steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
25 punten
Stichting Roparun

Voeg mooie dagen toe aan het leven van mensen met kanker.

Lees meer
320 punten
Healthy Seas sokken

Sokken met een goed verhaal.

Lees meer

Open cookie settings