Huur uw cv-ketel en ontvang € 100,- installatiekorting

tijdelijk niet
op voorraad
:

Huur uw cv-ketel zorgeloos bij Feenstra. Inclusief een gratis Feenstra Veilig pakket bij installatie, professioneel onderhoud en een slimme thermostaat. Voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten of hoge aanschafkosten. Alleen bij Feenstra kunt u na één jaar maandelijks kosteloos opzeggen. Nu met € 100,- korting op de installatie!

 

Voordelen Flexhuur:

 • Na 1 jaar maandelijks kosteloos opzegbaar 
 • Inclusief professioneel onderhoud en slimme thermostaat 
 • Pakket Feenstra Veilig gratis bij installatie

Geen zorgen over veiligheid, reparatie en onderhoud

Bij de maandelijkse huurprijs zijn de kosten voor standaard onderhoud inbegrepen. Net zoals het pakket Feenstra Veilig. Normaal kost dit pakket € 150,- maar bij Flexhuur is dit inbegrepen!


De kosten voor het installeren en aansluiten van uw huurketel bedragen voor Nuon Exclusief-leden eenmalig € 49,- + 700 punten. Feenstra zorgt ervoor dat elke installatie volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen. 

De maandelijkse huurprijzen voor de Flexhuur bestaan uit de volgende bedragen:

 • Klein huishouden: € 23,95 per maand
 • Gemiddeld huishouden: € 28,95 per maand
 • Groot gezin: € 31,95 per maand

Wilt u weten welk type huishouden op u van toepassing is? Kijk dan hier voor meer informatie over de huurprijzen en voorwaarden.

Slim onderhoud door Online Monitoring

Een Flexhuurcv-ketel is voorzien van een digitale module. Zo ziet Feenstra precies wanneer onderdelen versleten raken en aan vervanging toe zijn. De monteur kan het probleem al verhelpen voordat het zich voordoet. U zit dus niet onverwachts in de kou of zonder warm water. Wel zo’n prettige gedachte!


Nuon werkt samen met Feenstra
Onze collega’s van Feenstra verzorgen de adviesafspraken, installatie en service voor cv-ketels en cv-ketelonderhoud. Sinds 2001 is Feenstra onderdeel van Nuon en zorgt er zo voor dat duizenden cv-ketels minder verbruiken en langer mee gaan.

Voor vragen over Flexhuur kunt u telefonisch contact opnemen met Feenstra via: 088 8455 035 of een mail sturen naar verwarming@feenstra.com.

Goed om te weten

 • Het afsluiten van een Flexhuur contract met korting op de installatie gaat als volgt: 
   1. Via Nuon Exclusief bestelt u de voucher. Hierbij worden de Nuon Exclusief punten afgeschreven maar betaalt u nog geen geld.
   2. U ontvangt een voucher met kortingscode, waarmee u op Feenstra.com de Flexhuur service kunt aanvragen. 
   3. Vervolgens neemt Feenstra contact met u op om samen te bepalen wat voor u de beste ketel is. U zit dus nog nergens aan vast!
   4. Is alles afgestemd, dan sluit u het betreffende huurcontract met Feenstra af en betaalt u de kortingsprijs voor de installatie en de betreffende maandelijkse huurprijs. 
   5. Indien uit de intake blijkt dat u helaas niet in aanmerking komt voor de Flexhuur service, worden uw Nuon Exclusief punten en de bijbetaling binnen 2 weken teruggestort.
 • De kortingscode is 3 maanden geldig vanaf de datum dat de voucher besteld is.
 • De korting geldt op de standaard installatiekosten t.w.v. € 149,-. Het is mogelijk dat in individuele gevallen, extra installatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn om de cv-ketel goed en veilig op te kunnen hangen en aan te sluiten. Deze kosten worden apart berekend en staan opgenomen in de offerte.
 • De korting is niet geldig op reeds bestaande Flexhuur contracten, installaties en/of werkzaamheden.

Anderen bekeken ook

705 punten
Nuon Bespaardoos

Handige doos gevuld met besparende producten.

Lees meer
730 punten
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan en uit zetten van apparaten.

Lees meer
655 punten
Green Soap Box

Uw huis helemaal schoon met deze natuurlijke schoonmaakmiddelen.

Lees meer

Open cookie settings