Huis & Tuin Cadeau € 10,-

tijdelijk niet
op voorraad
:

Spullen nodig voor in en om het huis? Gebruik de Huis & Tuin cadeaukaart!

 

Gaat u binnenkort verhuizen, heeft u nog handige spullen voor in de tuin nodig, of wat mooie accessoires voor in huis? Gebruik de Huis & Tuin cadeaukaart, die u kunt besteden bij meer dan 1.000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland. En als u zelf niet direct iets nodig heeft, is de kaart ook leuk om cadeau te geven. Van meubels tot woonaccessoires, klusmateriaal of planten en bloemen, u geeft altijd een cadeau waar iemand écht iets aan heeft.

Goed om te weten

  • Huis & Tuin Cadeau is te besteden aan het volledige assortiment van onder andere de winkels van Xenos, Blokker, Dille & Kamille, Goossens Wonen en Slapen, Groenrijk, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store, Coppelmans, Praxis, Fleurop en 125 zelfstandige tuincentra. 
  • Huis & Tuin Cadeau is ook te besteden in online webshops van Xenos, Blokker, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store en Fleurop.
  • Op www.huisentuincadeau.com/acceptanten kunt u zien welke winkels precies deelnemen.
  • Het Huis & Tuin Cadeau tegoed is in meerdere delen te besteden. Ook bijbetalen is mogelijk.
  • Na bestelling ontvangt u de Huis & Tuin Cadeau voucher binnen enkele minuten per email. Print de voucher en lever hem in aan de kassa van de betreffende winkel. 
  • Let op: de unieke code is nog niet direct actief! U kunt deze op werkdagen 24 uur na ontvangst van de voucher gebruiken.
  • Na aankoop kan de voucher niet geannuleerd worden.

Anderen bekeken ook

280 punten
Tablethoes
op = op

Gemaakt van overgebleven textiel.

Lees meer
285 punten
SOOP biologische zeep

Biologische zeep van bijproducten.

Lees meer
260 punten
Doe-het-zelf vogelhuisje

Zelf een vogelhuisje in elkaar zetten.

Lees meer

Open cookie settings