Rituals cadeaupakket XL

tijdelijk niet
op voorraad
:

Een heerlijk moment voor uzelf met de luxe verzorgingsproducten van Rituals.

 

Cadeaupakket Ayurveda 
De eeuwenoude filosofie Ayurveda is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. 


Inhoud pakket: Mini Fragrance Sticks 500 ml, Foaming Shower Gel 200 ml, Body Cream 200 ml, Hand Wash 300 ml, Body Scrub 450 gr, Dry Oil Vata 100 ml.

Cadeaupakket Hammam
De Hammam is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Deze authentieke stoombadervaring uit het Oosten zuivert zowel lichaam als geest en was de inspiratie voor de moderne Hammam collectie voor thuis. Met de geur van rozemarijn en eucalyptus.

Inhoud pakket: Scented Candle, Black Soap 150 ml, Hot Scrub 450 gr, Body Mud 250 ml, Foaming Shower Gel 200 ml, Body Cream 200 ml.

Cadeaupakket Sakura
De Sakura collectie is van Rituals is geïnspireerd op de viering van de Japanse kersenbloesem. Dit moment markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat er vol overgave van genoten moet worden. De Sakura collectie combineert de zoete geur van de bloesem met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk.

Inhoud pakket: Body Scrub 375 gr, Foaming Shower Gel 200 ml, Body Cream 200 ml, Bed & Body Mist 50 ml, Jasmine Delight tea, Scented Candle.

Cadeaupakket Dao
Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. De collectie focust zich op Yin en helpt om innerlijke rust te vinden in een druk leven.


Inhoud pakket: Foaming Shower Gel 200 ml, Bed & Body Mist 50 ml, Body Cream 200 ml, Body Scrub 325 gr, Scented Candle, Night Balm for hands 70 ml.

Anderen bekeken ook

720 punten
Rituals cadeaupakket L

Kies uit 6 uitgebreide cadeaupakketten.

Lees meer
575 punten
Sokken van SOXS

Eerlijk, natuurlijk en duurzaam.

Lees meer
570 punten
Rituals cadeaupakket M

Een heerlijk verwenpakket voor uzelf of voor een ander.

Lees meer

Open cookie settings