Rituals middelgroot cadeaupakket

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met Rituals stapt u blij en ontspannen weer onder de douche vandaan.

 

Met deze heerlijke middelgrote cadeaupakketten van Rituals boekt u echt even een momentje voor uzelf in. U heeft keuze uit 6 verschillende pakketjes.


Cadeaupakket Ayurveda – Balancing Ritual

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Door te ruiken aan de geur van rozen en amandelolie wordt u helemaal zen.


Inhoud set: 200 ml Ayurveda Foaming Shower Gel, 200 ml Ayurveda Shower Oil, 70 ml Ayurveda Body Cream en 125 gr Ayurveda Body Scrub.


Cadeaupakket Hammam Treat – Purifying Ritual

Het Oosterse hammamritueel is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Met deze set haalt u dit luxe verzorgingsritueel in huis. Geniet van de verkwikkende geuren van eucalyptus en rozemarijn.


Inhoud set:200 ml Hammam Foaming Shower Gel, 125 gr Hammam Hot Scrub, Hammam Black Soap en 70 ml Hammam Body Mud.


Cadeaupakket Sakura – Relaxing Ritual

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. Geïnspireerd door deze traditie combineert de Sakura-collectie het zoete aroma van kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk. 


Inhoud set: 200 ml Sakura Foaming Shower gel, 200 ml Sakura Shower Oil, 125 gr. Sakura Body Scrub en 70 ml Sakura Body Cream.

 

Cadeaupakket Samurai – Refreshing Ritual

Speciaal voor mannen! Sakura is geïnspireerd op de oude Japanse samurai. De producten zijn op basis van organische bamboe, wakame en Japanse munt. 


Inhoud set: 200 ml Samurai Shower, 200 ml Samurai Cool Down, 70 ml Samurai Magic Shave en 70 ml Cool Scrub.

 

Cadeaupakket Dao – Dao Ritual

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt u zo om innerlijke rust te vinden in uw drukke leven. Geniet van de geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren Extract.


Inhoud set: 200 ml Dao Foaming Shower Gel, 200 ml Dao Shower Oil, 125 ml Dao scrub en 70 ml Dao Body Cream.

 

Cadeaupakket Laughing Buddha – Revitalizing Ritual

Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt de Laughing Buddha collectie u een moment van geluk in uw dagelijkse leven. Geniet van de heerlijke geur van Zoete Sinaasappel en Ceder.


Inhoud set: 200 ml Happy Buddha Foaming Shower Gel, 75 ml Fortune Oil, 70 ml Touch of Happiness Body Cream en 125 gr Good Luck Scrub.

Anderen bekeken ook

550 punten
Happy Socks gift box

Met deze vrolijke sokken heeft u altijd een streepje voor.

Lees meer
500 punten
Zeer sterke stormparaplu

De regen trotseren is geen pretje, maar de Impliva stormparaplu is de ideale bescherming!

Lees meer
495 punten
Basil stuurfietstas

Uw smartphone en belangrijke spullen bij de hand tijdens het fietsen.

Lees meer

Open cookie settings