Slimme thermostaat ThermoSmart V3 inclusief installatie

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met de slimme thermostaat van ThermoSmart maakt u eenvoudig weekprogramma’s aan, zodat u alleen stookt wanneer het nodig is en in een warm huis thuiskomt. Wijzigt er iets? Dan past u dit direct aan via uw smartphone. Waar u ook bent. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

 

Wat kan deze slimme thermostaat?

 • Gemakkelijk te bedienen via touchscreen, mobiel, tablet en PC.
 • Inzicht in uw gasverbruik (met slimme meter) en bespaarmogelijkheden.*
 • Zelflerend op basis van instellingen en gedrag; dankzij deze functie leert de thermostaat om uw woning zo efficiënt mogelijk op te warmen.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Schakelt automatisch uit als u van huis bent (instelbaar).
 • Koppeling met o.a. Amazon Echo, IFTTT en andere apparaten in huis.
 • Personalisatie van design mogelijk met behulp van ThermoArt.


*
Direct inzicht in uw verbruik
Op basis van de data uit deze slimme thermostaat heeft u inzicht in gedetailleerde energierapporten. Als u een OpenTherm-ketel en slimme meter heeft, ziet u precies wat een douche kost of wat u bespaart als u ’s nachts de thermostaat nog wat lager zet. 


Wat heeft u nodig voor deze slimme thermostaat?
 • Een cv-ketel die uw woning verwarmt.
 • Uw huidige thermostaat is aan de muur bevestigd en wordt gevoed met stroom.
 • U beschikt over een goed werkende wifi-verbinding (2,4 GHz).
 • De ThermoSmart V3 kan gecombineerd worden met 99% van alle ketels. Wilt u weten of dit product ook past bij uw ketel? Kijk dan hier.
 • De ThermoSmart V3 kan in de meeste gevallen niet gecombineerd worden met Stadsverwarming vanwege het ontbreken van een eigen cv-ketel.

Gratis installatie door Roamler Tech
Wij werken samen met installatiepartner Roamler Tech. Een monteur installeert gratis uw slimme thermostaat, controleert of deze goed contact maakt met uw cv-ketel en wifi-verbinding en geeft u een korte uitleg over de werking. Zo maakt u direct optimaal gebruik van uw slimme thermostaat.

Voordelige aanschaf via Nuon Exclusief
De adviesprijs voor de aanschaf en installatie van deze slimme thermostaat van ThermoSmart is € 307,-. Leden van Nuon Exclusief kunnen de thermostaat met flinke korting kopen: hoe meer punten u inlevert, hoe minder u bijbetaalt. Tegen inlevering van 10 punten betaalt u € 242 bij, tegen inlevering van 500 punten betaalt u € 225 bij, tegen inlevering van 1000 punten betaalt u € 208 bij en tegen inlevering van 1500 punten betaalt u € 191 bij. Inclusief installatie!

Hoe is het vervolg, nadat ik de Thermosmart V3 heb aangeschaft?
 1. Als u de thermostaat heeft aangeschaft, dan ontvangt u een bevestigingsmail met een vouchercode. 
 2. Mail de voucher met unieke code naar thermostaat@nuon.com 
 3. Binnen 2 weken ontvangt u de thermostaat op de deurmat. Hij past door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te zijn om hem in ontvangst te nemen. 
 4. Ook binnen 2 weken ontvangt u van Roamler Tech namens Nuon een mail met daarin de link naar de plannings-website voor de monteur. 
 5. U kunt een monteur inplannen 7 dagen per week van 8 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds. Dit kunt u doen tot 6 maanden na ontvangst van de ThermoSmart V3.


         

Anderen bekeken ook

10 punten +76.50
Flake hanglamp
op = op

Unieke lamp van duurzaam bioplastic.

Lees meer
150 punten
Douchecoach

Water besparen en uw energierekening laten dalen.

Lees meer
175 punten
2 Philips CorePro ledlampen

E27 Philips ledlampen van 5,5 Watt.

Lees meer

Open cookie settings