Slimme thermostaat ThermoSmart V3 inclusief installatie

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met de slimme thermostaat van ThermoSmart maakt u eenvoudig weekprogramma’s aan, zodat u alleen stookt wanneer het nodig is en in een warm huis thuiskomt. Wijzigt er iets? Dan past u dit direct aan via uw smartphone. Waar u ook bent. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

 

Wat kan deze slimme thermostaat?

 • Gemakkelijk te bedienen via touchscreen, mobiel, tablet en PC.
 • Inzicht in uw gasverbruik (met slimme meter) en bespaarmogelijkheden.*
 • Zelflerend op basis van instellingen en gedrag; dankzij deze functie leert de thermostaat om uw woning zo efficiënt mogelijk op te warmen.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Schakelt automatisch uit als u van huis bent (instelbaar).
 • Koppeling met o.a. Amazon Echo, IFTTT en andere apparaten in huis.
 • Personalisatie van design mogelijk met behulp van ThermoArt.


*
Direct inzicht in uw verbruik
Op basis van de data uit deze slimme thermostaat heeft u inzicht in gedetailleerde energierapporten. Als u een OpenTherm-ketel en slimme meter heeft, ziet u precies wat een douche kost of wat u bespaart als u ’s nachts de thermostaat nog wat lager zet. 


Wat heeft u nodig voor deze slimme thermostaat?
 • Een cv-ketel die uw woning verwarmt.
 • Uw huidige thermostaat is aan de muur bevestigd en wordt gevoed met stroom.
 • U beschikt over een goed werkende wifi-verbinding (2,4 GHz).
 • De ThermoSmart V3 kan gecombineerd worden met 99% van alle ketels. Wilt u weten of dit product ook past bij uw ketel? Kijk dan hier.
 • De ThermoSmart V3 kan alleen gecombineerd worden met Stadsverwarming als u reeds de mogelijkheid heeft de kamertemperatuur te regelen via een muurthermostaat.

Gratis installatie door Roamler Tech
Wij werken samen met installatiepartner Roamler Tech. Een monteur installeert gratis uw slimme thermostaat, controleert of deze goed contact maakt met uw cv-ketel en wifi-verbinding en geeft u een korte uitleg over de werking. Zo maakt u direct optimaal gebruik van uw slimme thermostaat.

Voordelige aanschaf via Nuon Exclusief
De adviesprijs voor de aanschaf en installatie van deze slimme thermostaat van ThermoSmart is € 307,-. Leden van Nuon Exclusief kunnen de thermostaat met flinke korting kopen: hoe meer punten u inlevert, hoe minder u bijbetaalt. Tegen inlevering van 10 punten betaalt u € 242 bij, tegen inlevering van 500 punten betaalt u € 225 bij, tegen inlevering van 1000 punten betaalt u € 208 bij en tegen inlevering van 1500 punten betaalt u € 191 bij. Inclusief installatie!

Hoe is het vervolg, nadat ik de Thermosmart V3 heb aangeschaft?
 1. Als u de thermostaat heeft aangeschaft, dan ontvangt u een bevestigingsmail met een vouchercode. 
 2. Mail de voucher met unieke code naar thermostaat@nuon.com 
 3. Binnen 2 weken ontvangt u de thermostaat op de deurmat. Hij past door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te zijn om hem in ontvangst te nemen. 
 4. Ook binnen 2 weken ontvangt u van Roamler Tech namens Nuon een mail met daarin de link naar de plannings-website voor de monteur. 
 5. U kunt een monteur inplannen 7 dagen per week van 8 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds. Dit kunt u doen tot 6 maanden na ontvangst van de ThermoSmart V3.


         

Anderen bekeken ook

10 punten +76.50
Flake hanglamp
op = op

Unieke lamp van duurzaam bioplastic.

Lees meer
100 punten +227.00
Samsung tablet

Altijd eenvoudig online met deze gebruiksvriendelijke tablet.

Lees meer
100 punten +187.00
Philips Airfryer XXL

Extra grote Philips Airfryer.

Lees meer

Open cookie settings