Korting op reinigen mechanische ventilatiesysteem

tijdelijk niet
op voorraad
:

In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Goede ventilatie is essentieel en zorgt voor verse lucht en een gezond huis. Alleen op die manier kan vocht uw huis verlaten en heeft u minder kans op gezondheidsklachten.

 

Waarom de luchtkanalen van uw woning laten reinigen?
Na verloop van tijd raken luchtkanalen in huis vervuild door schimmels, stof en andere viezigheid. Bovendien zal het mechanische ventilatiesysteem in uw huis hierdoor minder goed werken, omdat de opgehoopte viezigheid meer weerstand geeft. Dit gaat dan weer ten koste van de capaciteit. Vanwege de hygiëne, gezondheidsredenen en de optimale werking van het ventilatiesysteem moeten luchtkanalen daarom regelmatig goed worden schoongemaakt.


Voordelen ventilatiereiniging:

 • Minder kans op schimmelvorming en vocht
 • Vermindering luchtwegklachten
 • Altijd schone, gezonde lucht in huis
 • Afname energieverbruik en lawaai ventilatiebox


Weer schone lucht in huis
Tijdens het schoonmaken van het ventilatiesysteem gaat de monteur grondig te werk. Allereerst doet hij een nulmeting, waarbij de werking van het ventilatiesysteem wordt gemeten. Daarna worden de luchtkanalen, ventielen en de ventilatiebox gereinigd en wordt het systeem opnieuw afgesteld. Daarna geeft de monteur advies over juist gebruik en onderhoud van het ventilatiesysteem.

De kosten voor het eenmalig reinigen van het mechanische ventilatiesysteem zijn normaal € 195,-. Tegen inwisseling van 10 punten, betaalt u nu € 180,-. 

Heeft u een warmte-terug-win ventilatiesysteem, bestel de voucher dan via deze pagina. Weet u niet welk ventilatiesysteem u heeft, bekijk dan deze pagina van Feenstra.

Wat doet Feenstra tijdens de eenmalige reiniging?
Wilt u de luchtkanalen van uw mechanische ventilatiesysteem laten reinigen? Dan kan dat via de eenmalige reiniging van Feenstra. We raden aan om deze reiniging aan uw ventilatiesysteem iedere 6 jaar uit te voeren.

 • Reiniging van de afvoerende luchtkanalen
 • Onderhoud en reiniging van de unit
 • Onderhoud en reiniging van de ventielen
 • Meting van de afzuigcapaciteit
 • Afstelling van het systeem en de ventielen
 • Advies over juist gebruik van het ventilatiesysteem


Nuon werkt samen met Feenstra
Onze collega’s van Feenstra verzorgen de adviesafspraken, installatie en service voor cv-ketels en cv-ketelonderhoud. Sinds 2001 is Feenstra onderdeel van Nuon en zorgt er zo voor dat duizenden cv-ketels minder verbruiken en langer mee gaan.

Voor vragen over het eenmalig reinigen van uw ventilatiesysteem kunt u telefonisch contact opnemen met Feenstra via: 018 064 1230 of een e-mail sturen naar propositie.ventilatie@feenstra.com


Goed om te weten

 • Hier bestelt u de voucher voor korting op eenmalige reiniging voor een mechanisch ventilatiesysteem. Heeft u een warmte-terug-win ventilatiesysteem, bestel dan de voucher via deze pagina
 • Het aanvragen van een eenmalige reiniging met korting gaat als volgt: 
   1. Via Nuon Exclusief bestelt u de voucher. Hierbij worden 10 Nuon Exclusief punten afgeschreven, maar betaalt u nog geen geld.
   2. U ontvangt een voucher met een link naar de shop op Feenstra.com waar u de eenmalige reiniging met korting kunt aanvragen. 
   3. Vervolgens neemt Feenstra contact met u op om samen te bepalen wat voor ventilatiesysteem u heeft.
   4. Is alles afgestemd, dan sluit u het betreffende contract met Feenstra af en betaalt u de kortingsprijs voor de reiniging.
 • De kortingsvoucher is te verzilveren t/m 31 december 2019.
 • De korting geldt op de standaard eenmalige reiniging voor mechanische ventilatie t.w.v. € 195,-. Het is mogelijk dat de monteur u adviseert een nieuwe mechanische ventilatiebox systeem aan te schaffen. Deze prijzen zijn niet inbegrepen.
 • De korting is niet geldig op reeds bestaande afspraken en/of werkzaamheden.

Anderen bekeken ook

10 punten
Korting reinigen wtw-ventilatie

Laat Feenstra uw warmte-terug-win ventilatiesysteem reinigen. Nu met € 25,- korting!

Lees meer
180 punten
Douchecoach

Water besparen en uw energierekening laten dalen.

Lees meer
195 punten
Energiekostenmeter
op = op

Krijg inzicht in uw verbruik en druk de kosten van uw energierekening.

Lees meer

Open cookie settings