Reguliere boattour Amsterdam Light Festival (75 min)

Exclusief voor u:

Een rondvaart van 75 minuten met KINboat, inclusief gids en welkomstdrankje voor € 12,95 p.p. in plaats van € 24,50

Wat:

Water Colors Tour van 75 minuten

Verzilverperiode:

U kunt uw tickets met korting bestellen t/m 19 januari 2019

Ontdek Amsterdam in het donker tijdens Amsterdam Light Festival en aanschouw de vele adembenemende lichtkunstwerken die elk jaar worden gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Dit jaar is het thema van dit bijzondere festival ‘The Medium is the Message’ en u kunt hier nu met flinke korting van genieten.


Met de speciale korting voor Nuon-klanten gaat u voor maar € 12,95 p.p. (op een door u gekozen datum tijdens het festival) op een 75 minuten durende rondvaart door de Amsterdamse grachten. Inclusief een welkomstdrankje en de verhalen van de ervaren schippers! De rondvaart neemt u mee langs verschillende hoogtepunten van het lichtfestival, zodat u de kunstwerken van dichtbij kunt bekijken en van alles leert over de kunstwerken. De boot is half overdekt, zodat u droog zit tijdens het mindere weer en de beste foto’s maakt als het droog is! 

Er zijn verschillende opstapplaatsen voor de rondvaart: 

  • Aan de waterkant bij de Koepelkerk. Het adres is Singel 7. 
 
  • Bij de City Hall, tegenover het Stadsloket aan de kant van de Amstel. Het adres is Amstel 3. 
 
  • Ten oosten van het Centraal Station voor de stoplichten bij het Double Tree Hilton Hotel. 

Goed om te weten
  • Per kortingsvoucher kunt u 1 ticket met korting bestellen. U kunt meerdere kortingsvouchers per account aanvragen om meerdere tickets met korting te bestellen. 

Open cookie settings