Met 50% korting naar Space Expo

Exclusief voor u :

Ontvang 50% korting op de reguliere toegangsprijs bij Space Expo: volwassenen nu voor € 6,25 p.p. en kinderen voor € 4,25 p.p.

Actieperiode:

U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 juli 2019 en tickets met korting aan de kassa kopen t/m 31 augustus 2019.

Normale prijs:

Volwassenen: € 12,50 p.p., kinderen (4 t/m 12 jaar) € 8,50 p.p.

In 2019 wordt wereldwijd gevierd dat het 50 jaar geleden is dat de eerste mens voet op de maan zette. Neil Armstrong zette deze eerste stap op 21 juli 1969. Hij sprak daarbij de legendarische woorden "That's one small step for a man, one giant leap for mankind.” Bestel snel uw voucher en ontvang 50% korting aan de kassa van Space Expo in Noordwijk. En… 50-jarigen mogen gratis naar binnen!

Space Expo is een museum in Noordwijk over ruimtevaart. Deze zomer zijn er in verband met 50 jaar maanlanding extra maanactiviteiten. Zo zijn er elke dag maanlezingen, kunnen kinderen maantekeningen kleuren en wordt er een maanfilm vertoond. Een perfect uitje voor de zomervakantie! Ook kunt u in Space Expo de Soyuz bewonderen, het ruimteschip waarmee André Kuipers reisde. Loop door een model van het ISS ruimtestation en leer hoe astronauten slapen, eten en leven. Pak de ‘Space Shuttle’ en ga op excursie naar de naastgelegen Europese ruimtevaartorganisatie ESA ESTEC.

Lees meer op: www.space-expo.nl

Goed om te weten

  • U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 juli 2019 en tickets met korting kopen t/m 31 augustus 2019. 
  • Tegen inlevering van de kortingsvoucher aan de kassa ontvangt u 50% korting op de reguliere toegangsprijs van Space Expo. U betaalt dan € 6,25 per ticket voor volwassenen en € 4,25 voor kinderen (4 t/m 12 jaar).
  • U kunt de kortingsvoucher alleen verzilveren bij de kassa van Space Expo. Het is dus niet mogelijk om uw tickets met korting vooraf online te bestellen.
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en ook mensen die geboren zijn in 1969 mogen het hele jaar, op vertoon van een geldig ID, gratis naar binnen.
  • Per kortingsvoucher kunt u 6 tickets met korting bestellen.

Open cookie settings