2e kaartje gratis voor Michelangelo ‘A Different View’

Exclusief voor u:

U ontvangt het 2e kaartje gratis voor de tentoonstelling Michelangelo ‘A Different View’.

Actie:

Bewonder de mooie werken van Michelangelo, gewoon in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De normale prijs per ticket is € 12,50 maar dat betaalt u nu voor 2 tickets! (€15,60 inclusief € 1,55 servicekosten per ticket)

Normale prijs:

Volwassenen € 12,50, kinderen € 5,-, exclusief € 1,55 servicekosten per ticket.

Met Nuon Exclusief kunt u nu heel voordelig samen naar de tentoonstelling Michelangelo ‘A Different View’. U krijgt namelijk het 2e kaartje gratis. Met wie gaat u de meesterwerken van deze grote kunstenaar bewonderen?

Liefhebbers van Michelangelo’s plafondfresco’s in de Sixtijnse Kapel kunnen deze t/m 12 mei 2019 bewonderen, tijdens de tentoonstelling Michelangelo ‘A Different View’. De tentoonstelling laat u de meesterwerken op een unieke en vernieuwende manier zien. Een reis naar Rome is niet nodig!

Elk jaar bezoeken 4 miljoen mensen de Sixtijnse Kapel in Rome om Michelangelo’s werken te bekijken. Waar bezoekers in de Sixtijnse Kapel naar boven moeten kijken, is bij de tentoonstelling in de Beurs van Berlage in Amsterdam een slimme constructie gemaakt waardoor u rondom de gigantische meesterwerken kan lopen en dus een andere kijk krijgt op de fresco’s, die 510 jaar geleden door de kunstenaar geschilderd werden.

De tentoonstelling is in nauwe samenwerking met kunsthistoricus prof. Dr. Arnold Nesselrath, journalist Ingo Langner en H.E. Walter Cardinal Brandmuller tot stand gekomen en geeft een heel ander beeld van de werken van Michelangelo weer. De tentoonstelling toont fotomechanische gereproduceerde kopieën in bijna originele grootte.

Goed om te weten

  • U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 maart 2019.
  • U kunt de tickets t/m 12 mei 2019 bestellen.
  • U kunt de tickets alleen online met korting bestellen.
  • Met de kortingsvoucher ontvangt u het 2de kaartje gratis voor de tentoonstelling ‘A Different View’ in de Beurs van Berlage. 
  • De normale prijs voor volwassenen is € 14,05 p.p. incl. € 1,55 servicekosten en voor kinderen € 6,55 p.p. incl. € 1,55 servicekosten.
  • Met korting betaalt u voor volwassenen € 7,80 p.p. incl. € 1,55 servicekosten en voor kinderen € 4,05 p.p. incl. € 1,55 servicekosten.
  • De korting is niet geldig op de servicekosten à € 1,55 per ticket.
  • De korting is geldig op 2, 4 of 6 tickets. 
  • Helaas is het niet mogelijk om 2 tickets te bestellen waarvan 1 voor een volwassene en 1 voor een kind (2 volwassenen en 2 kinderen is wel mogelijk).
  • Op de kortingsvoucher leest u hoe u uw tickets online met korting bestelt.

Open cookie settings