50% korting op een vlucht bij THIS IS HOLLAND

Exclusief voor u:

U ontvangt 50% korting op 2 tickets voor THIS IS HOLLAND

Verzilverperiode:

U kunt uw kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2018 en verzilveren t/m 31 maart 2019.

Normale prijs:

Volwassenen € 16,50, kinderen t/m 12 jaar € 9,50

Met Nuon Exclusief kunt u nu heel voordelig naar THIS IS HOLLAND in Amsterdam. U mag namelijk met zijn tweeën met 50% korting een vlucht maken. Met wie gaat u Nederland in vogelvlucht bekijken?

Vlieg CO-vrij over Holland. Adembenemende filmbeelden bieden u een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende effecten en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof u rakelings over belangrijkste bezienswaardighedenvan de Lage Landen vliegt.  En ook de tijd vliegt voorbij. Voor u het weet, staat u weer buiten, een onvergetelijke ervaring rijker. 


5D Flight Experience
Bij de 5D Flight Experience hangt u in een enorm bolvormig scherm, terwijl u uw handen en voeten vrij laat bungelen. Uw stoel beweegt mee met de film die u 9 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof u door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. 

Waar is THIS IS HOLLAND?
THIS IS HOLLAND is het ronde iconisch gebouw tussen ADAM Lookout en EYE Film Museum, achter het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Met het gratis pontje bent u er zó, deze vertrekt elke 4 minuten. Een mooi centraal punt voor een dagje Amsterdam!

Nuon & THIS IS HOLLAND
Wij vinden het geweldig om een rol te kunnen spelen in de verduurzaming van Nederlands leukste attractie. Dankzij zon en wind kunt u de enige klimaat neutrale vlucht in de wereld maken. Hoe bijzonder is dat? En wij garanderen: u vergeet het nooit meer. Prettige vlucht!


Goed om te weten

  • U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2018. 
  • De korting is geldig t/m 31 maart 2019.
  • Per voucher ontvangt u 50% korting op minimaal 2 en maximaal 6 entreetickets.
  • Op de kortingsvoucher leest u hoe u uw entreekaarten online met korting bestelt.
  • Kinderen onder de 102 cm of jonger dan 4 jaar mogen geen plaats nemen in de Flight Experience. 
  • Het is voor zwangere vrouwen niet toegestaan plaats te nemen in de Flight Experience.

Open cookie settings