2 = 1 voor het Zaans Museum

Exclusief voor u :

Ontvang 2 tickets voor de prijs van 1 voor het Zaans Museum, inclusief een Verkade speurtocht.

Actieperiode:

U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 oktober 2019 en tickets met korting kopen t/m 31 oktober 2019.

Normale prijs:

Volwassenen: € 12,- p.p., kinderen (4 t/m 17 jaar) € 6,- p.p.

Wilt u een wereldberoemd stukje Holland ontdekken? Ga naar het Zaans Museum en de Verkade Experience. Een heerlijke dag voor jong en oud! Bestel snel uw voucher en ga met z’n tweeën naar het Zaans Museum en de Verkade Experience voor de prijs van één. Inclusief een leuke Verkade speurtocht.

Zaans Museum 
Beleef het Holland van de molens, industrieën, groene houten huizen en Nederlandse iconen als Honig, Albert Heijn en Verkade. Dat is het Zaans Museum op de Zaanse Schans! 

Verkade Experience 
Middenin het Zaans Museum ligt de Verkade Experience. Hier waant u zich in een vroeg twintigste-eeuwse chocolade- en koekjesfabriek, waar de originele machines nog volop draaien en de geschiedenis van Verkade tot leven komt.  
Er is is altijd wat te doen voor families en kinderen. Ontwerp uw eigen wikkel voor een reep of ga aan de slag met de games in de Verkade Experience en kruip in de huid van een ‘meisje van Verkade’, cacao expert of koekenbakker.


Goed om te weten

  • U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 oktober 2019 en met korting tickets kopen t/m 31 oktober 2019. 
  • Tegen inlevering van de kortingsvoucher ontvangt u 2 tickets voor het Zaans Museum en de Verkade Experience voor de prijs van 1, inclusief Verkade speurtocht. Hierbij is het voordeligste kaartje is gratis.
  • De reguliere prijs is € 12,- per ticket voor volwassenen en € 6,- voor kinderen (4 t/m 17 jaar).
  • U kunt de kortingsvoucher alleen verzilveren bij de kassa van het Zaans Museum. Het is dus niet mogelijk om uw tickets met korting vooraf online te bestellen.
  • De korting is geldig voor maximaal 4 personen per kortingsvoucher.
  • Per account kunt u 1 kortingsvoucher aanvragen. 
  • Niet geldig i.c.m. met andere aanbiedingen of arrangementen.

Open cookie settings