Nuon Klantendagen: Beeld en Geluid

Nuon Klantendagen Beeld en Geluid:

U kunt t/m 19 november 2017 tickets bestellen voor deze bijzondere ervaring in Beeld en Geluid.

Actie:

Bezoek Beeld en Geluid en beleef de geschiedenis van de media in een virtuele en interactieve tour langs uw favoriete jeugdprogramma’s, tv-helden en nog veel meer. Inclusief wat lekkers en verschillende extra’s!

Normale prijs:

€ 20,50

Op zaterdag 18 en zondag 19 november duikt u de geschiedenis van de media in tijdens een bezoek aan de Nuon Klantendagen in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Voor slechts € 10,- per persoon krijgt u toegang en beleeft u deze bijzondere, interactieve experience als een reis door de tijd. Reis langs uw favoriete (jeugd)programma’s, test uw mediakennis of geniet van al het beeld- en geluidsmateriaal in de medialounge. Als klant van Nuon krijgt u verschillende extra’s, zoals de mogelijkheid om een rondleiding te volgen en ontvangt u een voucher voor een drankje met een muffin.

De Beeld en Geluid experience in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is in de loop der jaren uitgegroeid tot een interactieve attractie voor jong en oud. Beeld en Geluid is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collecties en bevat inmiddels al meer dan 1 miljoen uur aan bewegend beeld- en geluidsmateriaal. Al deze beelden beleeft u tijdens uw reis in de tijd en ontdekt u de wereld van radio, televisie en media. Vier Bekende Nederlanders wijzen u virtueel de weg aan de hand van een ring. Deze ring opent alle deuren en uw persoonlijke resultaten worden erop opgeslagen. Eenmaal thuis kunt u alle resultaten via een link in uw mail bekijken en delen met familie en vrienden.

Voor jong en oud
Naast een compleet beeld van de geschiedenis van de media, krijgt u in de experience de kans om de wereld van de media zelf te ontdekken. Of u nu uit de tijd van de Fabeltjeskrant komt, of altijd al eens een Klokhuis-item willen maken: het kan allemaal! In de experience kunt u zichzelf namelijk omtoveren tot show-presentator, Meneer de Uil ontmoeten, de sterren van de hemel playbacken, uw mediakennis testen, zelf het nieuws presenteren of lekker neerploffen in de medialounge en door 20.000 uur televisie- en radiogeschiedenis bladeren. Gegarandeerd uren vermaak!

Extra activiteiten
Op beide dagen kunt u op maar liefst 5 tijdstippen een rondleiding volgen door de archieven van de Nederlandse televisie en radio! Deze rondleidingen zijn speciaal voor de klanten van Nuon.

Rondleidingen (30 minuten): 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.


Muffin en drankje

Bij aankomst krijgt u, op vertoon van uw e-ticket, een waardebon die u kunt inleveren in het Grandcafé voor een muffin en drankje naar keuze.

Actievoorwaarden

  • De korting is alleen geldig op tickets voor een bezoek aan Beeld en Geluid op zaterdag 18 of zondag 19 november.
  • U kunt meerdere tickets per Nuon Exclusief account bestellen.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Bij de ingang van Beeld & Geluid krijgt u een voucher voor uw drankje en de muffin. De tickets kunnen besteld worden t/m 19 november 2017.

Open cookie settings