Extra voordelig naar LINDA.festival in Zaandam

Nuon klantendagen:

LINDA.festival vindt plaats op 10 en 11 juni 2017.

Actie:

Klanten krijgen nu € 6,- korting op hun entreeticket voor LINDA.festival.

Normale prijs:

€ 27,50

Zin in een zomers feestje? Als lid van Nuon Exclusief krijgt u € 6,- korting op uw entreeticket voor LINDA.festival. Bestel snel uw kortingsvoucher, koop uw entreetickets online en kom gezellig langs met vriendinnen of familie!

Op 10 en 11 juni 2017 vindt de tweede editie van LINDA.festival plaats, op het Hemburgterrein in Zaandam. Hét festival van LINDA voor de leukste vrouwen van Nederland en hun vrienden, vriendinnen en familie. Geniet van optredens van bijvoorbeeld Douwe Bob, Ali B en Ilse DeLange & The Common Linnets. Ook geven andere BN’ers leuke workshops, geeft Arie Boomsma sportlessen en praat Fred van Leer u bij over de laatste trends in modeland.

Naast al deze activiteiten is het shoppingterrein twee keer zo groot als vorig jaar en is er een extra stage vol gezelligheid. Zing mee met Tante Joke Karaoke, test uw kennis tijdens een pubquiz of geniet van de intiemere optredens. Ook staat het terrein dit jaar weer vol foodtrucks met allerlei lekkernijen. Maar u kunt ook zelf aan de slag: bak samen met Jet van Nieuwkerk of maak de ultieme brownie met Menno de Koning, bekend van Heel Holland Bakt.

Kom dus gezellig dansen, zingen, shoppen, eten en vooral heel veel zelf doen en ervaren op het LINDA.festival. Voor meer informatie over het programma kijkt u op www.lindafestival.nl. Tot dan!

Actievoorwaarden

  • U kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 11 juni 2017.
  • Met de kortingsvoucher bestelt u online uw entreeticket(s) met € 6,- korting.
  • Deze korting is geldig op LINDA.festival van 10 en 11 juni 2017. 
  • De kortingsvoucher is geldig voor maximaal 4 entreetickets. Mocht u met meer dan 4 personen naar LINDA.festival willen gaan, dan kunt u meerdere kortingsvouchers bestellen.
  • Op de kortingsvoucher leest u hoe u uw entreetickets online met korting bestelt.
  • Exclusief boekingskosten à € 0,50 per entreeticket.
  • Exclusief parkeerkaart. 


Bekijk hier de impressie van de vorige Nuon Klantendag!

Open cookie settings