Duurzame boottocht door de Amsterdamse grachten voor €10,- p.p.

Nuon Small Open Boat Tour:

U kunt uw voucher voor een unieke boottocht van KINboat bestellen t/m 30 september 2017.

Prijs voor Nuon-klanten:

€ 10,-

Normale prijs:

€ 22,-

Al eeuwenlang zijn de Amsterdamse grachten wereldwijd geliefd. En met Nuon Exclusief kunt u ze nu van heel dichtbij beleven: met KINboat! Deze nieuwe rederij biedt duurzame én stille boottochten, zodat u milieubewust kunt varen.

Alle (huur)boten zijn 100% elektrisch en varen op zonne-energie. Nuon Exclusief-leden kunnen voor slechts € 10,- p.p. tickets kopen voor de Tour van KINboat. Daarmee ontdekt u de Amsterdamse grachten in een kleinere boot, waardoor u op plaatsen komt waar grotere rondvaartboten niet kunnen komen! 

U vaart onder andere langs de Amstel, de 17e eeuwse grachtengordel en de kleinere grachten in het oude stadscentrum. Daarnaast krijgt u tijdens deze 60 minuten durende tour 2 drankjes naar keuze. De keuze bestaat uit bier, fris, wijn of water. Door het 19-talige gidssysteem en de verhalen van de schipper kunt u rustig achterover leunen, de mooiste foto’s maken en genieten van de prachtige, historische omgeving. Een unieke ervaring die elke Nederlander zou moeten meemaken. Amsterdam vanaf het water is namelijk heel anders dan vanaf de wal!


Waar
De Small Open Boat Tours vertrekken dagelijks van verschillende opstaplocaties in Amsterdam. Afhankelijk van het weer en drukte in de stad vertrekt de boot van de volgende drie opstaplocaties:

  • Centraal Station Oost, ter hoogte van de Prins Hendrikkade 75.
  • Anne Frankhuis, ter hoogte van de Prinsengracht 263.
  • Leidsekade, ter hoogte van de Leidsekade 93.

Actievoorwaarden
  • Met deze kortingsvoucher bestelt u uw ticket met korting op de site van KINboat.
  • Let op: U kunt maximaal 1 ticket per kortingsvoucher bestellen. Als u meerdere tickets wil bestellen dient u meerdere kortingsvouchers hiervoor aan te vragen. 
  • De boottocht duurt 60 minuten en u ontvangt tijdens de vaart 2 drankjes.
  • Met de kortingsvoucher kunt u tot uiterlijk 17 juli 2018 een Small Open Boat Tour boeken.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Open cookie settings