Vue Filmvoucher

tijdelijk niet
op voorraad
:

Een romantische comedy, snelle actiefilm of gezellige familiefilm komt toch het beste tot zijn recht op een groot scherm.

 

De geur van verse popcorn, de fluwelen stoelen, het geroezemoes voor de voorstelling begint… een avondje bioscoop blíjft een magische beleving voor jong en oud. Wie neemt u mee voor een heerlijk avondje uit? Met een Vue filmvoucher kunt u op elk dag van de week uw favoriete film zien bij een van de 21 Vue bioscopen bij u in de buurt. Fijne voorstelling!

Goed om te weten

  • U ontvangt een Nuon Exclusief-voucher met een unieke code. Deze voucher is géén geldig filmticket. Op de voucher staat uitgelegd hoe u uw filmticket bij Vue kunt verzilveren.
  • De unieke code op de voucher is inwisselbaar voor één filmticket, waarmee u een reguliere filmvoorstelling in een Vue Cinema kunt zien.
  • De Vue Filmvoucher is op alle dagen van de week geldig bij alle bioscopen van Vue in Nederland.
  • De Vue Filmvoucher kan niet geretourneerd, geannuleerd, verlengd of omgewisseld worden, en is niet inwisselbaar voor geld.
  • De Vue Filmvoucher is exclusief 3D bril, toeslagen voor 3D, XD/Dolby Atmos, Dolby Cinema, D-box, VIP en De Luxe Seating.
  • De Vue filmvoucher is niet geldig bij premières, evenementen en/of speciale voorstellingen.

Anderen bekeken ook

250 punten
€ 10,- tegoed Boekkado

Zoek snel uw favoriete boek of eBook uit.

Lees meer
250 punten
Podium Cadeaukaart

Cultureel genieten bij meer dan 280 podia.

Lees meer
250 punten
Huis & Tuin Cadeau € 10,-
Extra Voordeel

Te besteden bij verschillende tuincentra of woonwinkels bij u in de buurt.

Lees meer

Open cookie settings