DierenPark Amersfoort

tijdelijk niet
op voorraad
:

Klim boven beren, glij langs de hyena-tweeling en spot giraffen vanuit een fietsboot. In DierenPark Amersfoort klimt u over, onder, achter, boven en tussen de dieren!

 

Tijgers, stokstaartjes en pinguïns: DierenPark Amersfoort is hét uitje voor de hele familie! Klim boven beren, glij langs maraboes en spot giraffen en maki’s vanuit een fietsboot. In DierenPark Amersfoort ontmoet u de dieren op een unieke manier.

Loop tussen de gieren in SnavelRijk, ontmoet de hyena-tweeling en ga op bezoek bij de olifantenfamilie. In het nieuwe Woud staat u oog in oog met een wolf, gaat u op bezoek bij de dassenfamilie in hun mysterieuze Burcht en ravotten kinderen in een Bosbeek. 

Echte dinofans moeten zeker ook een kijkje nemen in het DinoPark. In dit bos maakt u een reis door de tijd en zijn er 70 levensgrote dinosaurussen te zien. Pas wel op, want de dino’s brullen! Ontmoet ook levende dino’s als de kleurrijke helmkasuarissen en de reuzenschildpadden.  


Actievoorwaarden 

  • De voucher is geldig voor 1 persoon entree (volwassene of kind) tot DierenPark Amersfoort. 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. 
  • Let op: De voucher is geldig tot 31 december 2017.
  • De voucher dient ter plaatse getoond te worden, uitgeprint of mobiel (smartphone of tablet) aan de parkkassa of toegangspoort. 
  • De voucher kan niet geannuleerd worden en is niet inwisselbaar voor geld of geldig i.c.m. andere aanbiedingen. 
  • Na bestelling ontvangt u de voucher binnen 24 uur per e-mail.
  • Nuon Exclusief is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade, die voortkomt uit het gebruik van de voucher of het uitvoeren van de activiteit. 

Anderen bekeken ook

500 punten
Beauty voor één

Geef uzelf of een ander een heerlijk wellnessarrangement cadeau.

Lees meer
475 punten
bloomon bos

Rechtstreeks van de kweker bij u thuisbezorgd.

Lees meer
400 punten
Fotoboek

Uw mooiste foto’s in een prachtig boek.

Lees meer

Open cookie settings