DierenPark Amersfoort

tijdelijk niet
op voorraad
:

Tijgers, stokstaartjes en pinguïns: DierenPark Amersfoort is hét uitje voor de hele familie! Het DierenPark ligt midden in het bos en is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen, ravotten en dieren spotten houdt.

 

U ontmoet hier de dieren op een unieke manier, want u kunt niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren lopen. Via de avontuurlijke Klim Alles-route kunnen kinderen klauteren boven beren, glijden langs hyena’s en opduiken tussen de leeuwen. Door het gebruik van het vele glas, zijn de dieren in dit park van wel heel dichtbij te bewonderen. Op het apeneiland loopt u tussen de maki’s en in Snavelrijk vliegen de grote vogels u om de oren. Echte waaghalzen kunnen op woensdagmiddag en in het weekend een vogelspin over hun hand laten kruipen tijdens Koele Knuffels.


DierenPark Amersfoort is de enige dierentuin in Nederland waar vier generaties olifanten samenwonen. Neem een kijkje in het Rijk der Reuzen en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen met de rest van de olifantenfamilie.


Actievoorwaarden 

  • De voucher is geldig voor 1 persoon entree (volwassene of kind) tot DierenPark Amersfoort. 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. 
  • Let op: De voucher is geldig tot en met 31 december 2018.
  • De voucher dient ter plaatse getoond te worden, uitgeprint of mobiel (smartphone of tablet) aan de parkkassa of toegangspoort. 
  • De voucher kan niet geannuleerd worden en is niet inwisselbaar voor geld of geldig i.c.m. andere aanbiedingen. 
  • Na bestelling ontvangt u de voucher binnen 24 uur per e-mail.
  • Nuon Exclusief is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade, die voortkomt uit het gebruik van de voucher of het uitvoeren van de activiteit. 

Anderen bekeken ook

500 punten
Beauty voor één

Geef uzelf of een ander een heerlijk wellnessarrangement cadeau.

Lees meer
475 punten
bloomon bos

Rechtstreeks van de kweker bij u thuisbezorgd.

Lees meer
400 punten
Fotoboek

Uw mooiste foto’s in een prachtig boek.

Lees meer

Open cookie settings