Treatwell giftcard

tijdelijk niet
op voorraad
:

Gebruik de Treatwell giftcard t.w.v. € 25,- voor allerlei schoonheidsbehandelingen: de kapper, de nagelsalon, de zonnestudio en meer.

 

Heeft u ook zo’n zin in een heerlijke schoonheidsbehandeling? Of een bezoekje aan de kapper? Of de nagelsalon of de zonnestudio… Treatwell maakt het kiezen van een salon en het maken van een afspraak net wat makkelijker.

Treatwell is namelijk de grootste website voor schoonheid, haar en verzorging in Europa. Er zijn meer dan 3.000 salons aan de website verbonden. De bekende kapsalon, maar ook uw favoriete schoonheidssalon in de buurt. Op Treatwell.nl heeft u op elk moment van de dag inzicht in de agenda’s van de salons en maakt u via de website gemakkelijk een afspraak. Bekijk ook de reviews, die helpen u een handje bij het maken van de beste keuze. En dan is het tijd om te gaan genieten! Maar u kunt de giftcard natuurlijk ook cadeau doen.

Actievoorwaarden:
  • De Treatwell giftcard voucher heeft een tegoed van € 25,-.
  • De Treatwell giftcard voucher is alleen online te besteden op Treatwell.nl.
  • De Treatwell giftcard voucher kan niet geannuleerd worden en is niet inwisselbaar voor geld of geldig i.c.m. andere aanbiedingen. 
  • Na bestelling ontvangt u de voucher binnen 24 uur per email.
  • Nuon Exclusief is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade, die voortkomt uit het gebruik van de voucher of het uitvoeren van de activiteit.

Anderen bekeken ook

675 punten
Klus Cadeau € 25,-

Voor al uw huis- en tuinprojecten.

Lees meer
625 punten
Duurzaam Hotel Cadeau

Slapen in duurzame accommodaties.

Lees meer
750 punten
WILDLANDS

Entree voor WILDLANDS

Lees meer

Open cookie settings