Win een energiezuinige AEG was/droogcombinatie t.w.v. € 1.499,-

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 2 januari t/m 28 februari 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een energiezuinige AEG was/droogcombinatie t.w.v. € 1.499,-

Waarde van de prijs:

€ 1.499,-

Of het nu om vieze sportkleding of uw mooie wollen trui gaat: met deze was/droogcombinatie wast én droogt u alles moeiteloos in één keer door.

Een was/droogcombinatie is een wasmachine en wasdroger in één. In vergelijking met 2 losse apparaten neemt een was/droogcombinatie minder ruimte in beslag. Ook hoeft u uw vochtige was niet van de wasmachine in de wasdroger te doen. Uw wasgoed wordt namelijk schoon en droog in dezelfde trommel.

Deze was/droogcombinatie van AEG heeft als eerste ter wereld een unieke warmtepomp met baanbrekende SensiDry-technologie. Dit komt in vergelijking met andere machines neer op een besparing van 40% aan energie en water in iedere cyclus. De DualSense-technologie past de temperatuur en de beweging van de trommel aan op verschillende stoffen. Of het nu om fijne, wollen of outdoor kleding gaat, u kunt alles wat u wast in één moeite door drogen. Ideaal!

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een energiezuinige AEG L9WE06CB was/droogcombinatie t.w.v. € 1.499,-. 

Goed om te weten

  • Vulgewicht wassen: max. 10 kilo, vulgewicht drogen: max. 6 kilo
  • De was/droogcombinatie wordt binnen 8 weken geleverd en op de gewenste plek in huis aangesloten.

Open cookie settings