Win een Beko energiezuinige Amerikaanse koelkast met water- en ijsdispenser

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 augustus t/m 30 september 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een zuinige Beko Amerikaanse koelkast met water- en ijsdispenser t.w.v. € 1.189,-

Waarde van de prijs:

€ 1.189,-

Deze energiezuinige koelkast van Beko is een multi tasker. 

Met een inhoud van maar liefst 544 liter, biedt deze Amerikaanse reus ruimte aan alle weekboodschappen en meer. De energiezuinige koelkast van Beko bevat een minibar en een water- en ijsblokjesdispenser. Ook heeft hij een uniek No Frost systeem, waarmee groenten, fruit, vis en vlees langer vers blijven. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen ijs gevormd wordt: nooit meer het vriesvakje uitbikken, dus.

Nog meer goed nieuws! De koelkast heeft een A++ energielabel. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. En natuurlijk is deze koelkast een geweldige blikvanger voor in uw keuken.


Doe nu mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Amerikaanse koelkast van Beko (typenummer GN162430P) t.w.v.
€ 1.189,-.

10% korting via ao.nl
Bij ao.nl gaat de service nét dat stapje verder. Daarom zijn ze op Kieskeurig door meer dan 2.800 klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,3 en prijken bij Trustpilot maar liefst 5 van de 5 sterren! De bezorgers van ao.nl zetten de koelkast precies neer waar u wilt. Het verpakkingsmateriaal nemen ze mee terug en ze kunnen zelfs direct uw oude koelkast meenemen voor recycling!

Leden van Nuon Exclusief krijgen t/m 31 augustus 2019 met de code NUONBEKOKORTING10 10% korting als ze via ao.nl een Amerikaans model Beko koelkast bestellen. Hier bekijkt u alle modellen.

Open cookie settings