Win een BinBang afvalbak

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 juni t/m 31 juli 2018 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2 x een BinBang afvalbak t.w.v. € 180,-.

Waarde van de prijs:

€ 180,-

Eenvoudig uw afval scheiden met de Dutch Design afvalbak van BinBang.
 
Verschillende tassen, dozen of kratjes voor uw glas, plastic en restafval: afval scheiden is niet altijd even eenvoudig. Daarom is de BinBang afvalbak ontworpen. Een Dutch Design afvalbak die bestaat uit stapelbare bakken. Handig en hartstikke stijlvol! Dat maakt afval scheiden niet alleen impactvol, maar ook een simpel routineklusje. De bakken zijn voorzien van een binnenbak, dus als u de bak gaat legen, neemt u die binnenbak gemakkelijk uit met de hendel. En met de vurenhouten plank bovenop heeft u meteen een extra keukenblad.

De BinBang is smal en handig ontworpen, hij past dus vrijwel in elke ruimte. En naast stijlvol is de afvalbak ook duurzaam. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal, wordt geproduceerd in Nederland én gemonteerd in een sociale werkplaats.

En voor iedereen die niet kan wachten: in juni en juli krijgen alle leden van Nuon Exclusief 10% korting op BinBang afvalbakken in de webshop van BinBang op www.binbang.nl. Kortingscode: nuonxbinbang


Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een set van 3 BinBang afvalbakken + vurenhouten plank t.w.v. € 180,-.

Goed om te weten

  • De afmetingen van de BinBang zijn: 32 x 39 x 108 cm
 

Open cookie settings