Win een Bosch koelvriescombinatie t.w.v. € 1.239,-

Periode:

U kunt van 01-09-2017 t/m 31-10-2017 meedoen aan de winactie.

Win:

1x een superzuinige Bosch koelvriescombinatie t.w.v. € 1.239,-

Waarde:

€ 1.239,-

De Bosch KGF39PI45 koelvriescombinatie is ontzettend zuinig en van alle gemakken voorzien. Het beste voor u en uw gezin, zonder zorgen over de energierekening. De A+++ houdt uw etenswaren langer vers, is op afstand in te stellen en heeft nog veel meer handige opties…

Dankzij de VitaFresh pro-lades blijft uw groente, fruit, vlees en vis tot wel 3 keer langer vers. Deze lades hebben een temperatuur van 0°C en een vochtreguleringssysteem, zodat verse etenswaren optimaal bewaard worden. Minder weggooien en minder vaak boodschappen doen, dus! Ook is de Bosch uitgerust met functies zoals HomeConnect Ready, waarmee u via een app altijd de instellingen van de koelkast in het oog kunt houden, zelfs op vakantie.

En bent u ook zo’n fan van Franse schimmelkazen, maar niet van de geur? Het antibacteriële Airfresh-filter verwijdert vervelende geurtjes uit de koelkast! Flessen rollen de koelkast niet door, dankzij het flessenrek en uw boodschappen zijn extra snel op temperatuur dankzij de superkoelen- en –vriezenfunctie. Ook leuk: de koelkast heeft een coating tegen vettige vingerafdrukken, handig als u gasten over de vloer heeft.

En dat is nog niet alles, de koelvriescombinatie wordt bij u thuis afgeleverd door AO.nl. De bezorgers zetten de koelkast precies op de plek die u wilt, zelfs als dat op zolder is! Het verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee terug en ook uw oude koelkast kunnen ze meenemen voor recycling. Service om blij van te worden!

Kenmerken

  • Type: Bosch KGF39PI45 koelvriescombinatie 
  • Energielabel: A+++ 
  • Met VitaFresh pro-lades 
  • Met LCD TouchControl scherm 
  • HomeConnect Ready voor instellingen op afstand 
  • AirFresh-filter tegen nare geurtjes 
  • Dankzij No Frost hoeft u nooit meer te ontdooien


Doe mee aan de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een superzuinige Bosch koelvriescombinatie met energielabel A+++ t.w.v. € 1.239,-!

Open cookie settings