Win een espressomachine en koffiebonen van Simon Lévelt

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 juni t/m 31 juli 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x espressomachine en koffiebonen van Simon Lévelt t.w.v. € 650,-

Waarde van de prijs:

€ 650,-

Uw favoriete koffie met een druk op de knop. Cappuccino, latte macchiato of espresso: hoe drinkt u hem het liefst?

Met de Nivona Cafe Romatica 670 zet u koffie zoals u hem het lekkerst vindt. Want naast 6 voorgeprogrammeerde koffierecepten, kunt u tot wel 5 eigen recepten invoeren. U beslist zelf de sterkte van de koffie of de hoeveelheid melk. En om het koffiezetten nog makkelijker te maken verbindt u de espressomachine met uw smartphone door middel van de bluetooth optie. Zo start u de Nivona met één druk op de knop vanuit elke plek in huis, zelfs in de ochtend vanuit uw bed!

In deze machine maalt u natuurlijk alleen de lekkerste koffiebonen. Simon Lévelt heeft op het gebied van koffie al bijna 200 jaar ervaring. De inkopers reizen de hele wereld over op zoek naar de mooiste koffiesoorten. Hierbij wordt aandacht besteed aan eerlijke handel en biologische teelt. Dat smaakt niet alleen beter, maar is ook beter voor het milieu en helpt de positie van de boeren te verbeteren. Het enige dat u hoeft te doen, is te beslissen welk van de 28 koffiesoorten uw favoriete smaak wordt.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Nivona volautomaat met Simon Lévelt koffie t.w.v. € 650,-

Alle Nuon-klanten profiteren bij Simon Lévelt
Als Nuon-klant krijgt u 25% korting op 250 gram koffie of 100 gram thee naar keuze in de webshop van Simon Lévelt of een Simon Lévelt winkel bij u in de buurt. Om de korting te verrekenen in de webshop vult u de kortingscode NUON2019 in bij het afrekenen. Om de korting te ontvangen in de winkel laat u deze actiepagina zien op een print of uw mobiel. De kortingsactie is geldig tot 1 september 2019 en niet geldig i.c.m. andere acties.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Nivona Cafe Romatica 670 volautomatische espressomachine en 6 x 500 gram Simon Lévelt koffiebonen t.w.v.
    € 650,-.


Open cookie settings