Win een GROHE Red New keukenkraan t.w.v. € 1.355,-

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 februari t/m 31 maart 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een GROHE Red New keukenkraan t.w.v. € 1.355,-

Waarde van de prijs:

€ 1.355,-

Nooit meer wachten op kokend water én alleen het water verwarmen dat u nodig heeft.

GROHE is al jaren een groot merk in technologie, design, kwaliteit en duurzaamheid. Ze belandden in de afgelopen 10 jaar zelfs in de top van de meest duurzame merken van Duitsland. De GROHE Red New keukenkraan is een product dat helemaal bij deze ontwikkelingen past. Een technologisch hoogstandje dat u niet alleen voorziet in gemak. Dankzij het slimme ontwerp is het zeker ook een duurzame oplossing. 

GROHE Red New
De winnaar ontvangt een GROHE Red New keukenkraan duo met C-uitloop en L-size boiler (7 liter) in chroom. De kraan is ontzettend handig en eenvoudig in gebruik. Met deze kraan komt er namelijk direct kokend water uit de kraan. Ideaal voor een snel kopje thee, maar ook voor tijdens het koken, voor het blancheren van groenten of het steriliseren van keukengerei of babyflesjes.

Veilig en duurzaam
De boiler die het kokende water levert is gemaakt van hittebestendig titanium. Daardoor kan hij heel goed tegen extreme temperatuurwisselingen, is hij bestand tegen corrosie en gaat hij ontzettend lang mee. Daarnaast is de boiler uitgerust met een Holiday Modus. Een schakelaar die u aan kunt zetten als u een tijdje niet thuis bent. De maximale watertemperatuur gaat dan naar 60 °C, waardoor u energie bespaart. 

De GROHE Red New keukenkraan is ook voorzien van een Hotfill-functie, waarmee u eenvoudig koud en warm water kunt mengen. Daardoor bespaart u tijd en verspilt u minder water. Daarnaast is de kraan uitgerust met kinderbeveiliging. Dit betekent dat u het slotje 1 seconde ingedrukt moet houden om kokend water te krijgen. Na deactivatie licht de buitenste led-ring rood op. Daarnaast bevat de kraan GROHE CoolTouch®, zodat de kraan nooit te heet wordt, zelfs niet als er kokend water doorheen stroomt.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een GROHE Red New keukenkraan van Sanitairwinkel t.w.v. € 1.355,-.

 

Goed om te weten

  • De winnaar ontvangt een GROHE Red New keukenkraan duo met C-uitloop en L-size boiler (7 liter) in chroom.
  • De kraan wordt geleverd met een aansluitslang van 70 centimeter, kruisstuk, wandbeugel en een Nederlandse montage-handleiding.
  • Hoogte kraan: 418 millimeter.
  • Afmetingen boiler: diameter 210 millimeter, hoogte 490 millimeter.
  • Materiaal: messing.
  • Met GROHE Silkmove®, GROHE StarLight® en GROHE CoolTouch®.
  • Met een draaihoek van 150 graden.
  • Hoge uitloop, praktisch voor het afwassen van pannen.
  • Met panvul functie waardoor u de pan tijdens het vullen met beide handen vast kunt houden. 

Open cookie settings