Win een verblijf in een Haags Strandhuisje van 6 t/m 9 september 2019 t.w.v. € 710,-

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 maart t/m 30 april 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een verblijf in een Haags Strandhuisje van 6 t/m 9 september 2019 t.w.v. € 710,-

Waarde van de prijs:

€ 710,-

Wakker worden in een luxe strandhuisje op Kijkduin. In alle rust genieten!

Beeld u eens in: ’s avonds de zon in de zee zien zakken en de volgende ochtend wakker worden met het geluid van de zee… In de rustgevende omgeving van de duinen, met prachtig uitzicht op zee en de rust van de natuur. Klinkt geweldig, nietwaar? Alle huisjes van HaagseStrandhuisjes zijn rustig gelegen op het familiestrand van Kijkduin. De huisjes liggen tegen de duinen aan en hebben veel vrije ruimte rondom. De ideale omgeving om tot rust te komen en met vrienden of familie te genieten van de natuur en elkaar.

Duurzaam erop uit
De strandhuisjes staan bekend om hun mooie en luxe vormgeving vol duurzame oplossingen: van groene energie tot aan design stoelen van gerecyclede spijkerbroeken. En heeft u zin om wat meer de drukte op te zoeken? U kunt prachtige strand- en duinwandelingen maken, of lekker fietsen door de natuur in de omgeving. Ook het historische centrum van Den Haag ligt op slechts 15 minuten afstand.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een verblijf in een strandhuisje van HaagseStrandhuisjes van 6 t/m 9 september 2019 t.w.v. € 710,-.

Goed om te weten

  • De winnaar verblijft van 6 t/m 9 september 2019 in een huisje aan het strand van Kijkduin van HaagseStrandhuisjes.
  • De datum van het verblijf kan niet gewijzigd worden.
  • De huisjes van HaagseStrandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen.

Open cookie settings