Win een HP Pavilion laptop met laptophoes t.w.v. € 633,99

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 april t/m 31 mei 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een HP Pavilion laptop met laptophoes t.w.v. € 633,99

Waarde van de prijs:

€ 633,99

Ervaar de mobiliteit van de HP Pavilion laptop thuis, op het werk en op school.

De HP Pavilion laptop is maar 15,4 mm dik en dus ideaal om mee te nemen. Hij is niet alleen fraai om te zien, maar ook heel krachtig. Het gladde design met aluminium accenten en het verlichte toetsenbord maken het bijna een futuristisch kunstwerkje. Aan de veiligheid is natuurlijk ook gedacht: met de ingebouwde vingerafdrukscanner kan niemand anders bij uw data en wachtwoorden. En dit allemaal in slechts 1,3 kg!

Natuurlijk wilt u deze mooie laptop goed beschermen. Daarom krijgt u er een ultrazachte HP Envy Urban laptophoes bij. Inclusief waterbestendige stof en rits, en een veilig zakje tegen RFID-lezers.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een HP Pavilion 13 laptop met handige laptophoes t.w.v. € 633,99.

Alle Nuon-klanten profiteren bij HP
In april en mei krijgt u als Nuon-klant € 50,- korting op een laptop uit de HP Pavilion serie. Ga naar www.hp.nl/nuonexclusief voor de deelnemende producten en gebruik de kortingscode NUONEXCLUSIEF01 bij het afrekenen. (De kortingsactie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of vouchers van HP en de korting is niet in te wisselen voor contanten.) 

Goed om te weten

  • De winnaar ontvangt een HP Pavilion 13-an0100nd laptop met een HP Envy Urban laptophoes.
  • De kortingsactie is alleen geldig bij aanschaf van een laptop uit de HP Pavilion laptopserie, bij HP Store Nederland.

Open cookie settings