Win een Ortlieb rugzak van Fietstassenwinkel.com

Periode:

U kunt van 1 november 2017 t/m 31 december 2017 meedoen aan de winactie.

Win:

3x een Ortlieb rugzak van Fietstassenwinkel.com t.w.v. € 99,95

Waarde:

€ 99,95

De Ortlieb Velocity is een erg populaire rugzak in de stijl van de bekende Ortlieb koerierstassen. Dit kleine broertje van deze grotere koerierstassen is niet voor niets zo geliefd: hij is helemaal waterdicht en alles past erin! 

De binnentas van de Ortlieb Velocity is los te knopen en beschikt over een ritssluiting die helpt om de rugzak geordend te houden. De tas is daarnaast ook voorzien van een notebookhouder en een houder voor achterlicht of helm. Voor optimaal draagcomfort biedt de Velocity anatomisch gevormde schouderbanden met borst- en heupgordel en draagband. Ook erg praktisch zijn het stevige handvat, de achterkant van schuim (voor een betere ventilatie) en de verstevigde onderkant met hoekbeschermers en noppen zodat de tas rechtop kan blijven staan. Deze rugzak is, indien goed gesloten, 100% waterdicht en heeft door de gebruikte stoffen een extreem hoge duurzaamheid. U kunt kiezen uit de kleuren geel, zwart, lime, wit, donkergrijs of blauw.


Kenmerken


  • Materiaal: polyesterweefsel met PVC coating
  • Afmetingen: 28 cm b x 47 cm h x 15 cm d 

  • Volume: 24 l


Doe mee aan de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Ortlieb Velocity rugzak van Fietstassenwinkel.com t.w.v. €99,95!

Download hier de woordzoeker.

Open cookie settings