Win een Plant Guy van RESCUED t.w.v. € 29,95

Meedoen aan de winactie:

U kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een Plant Guy van RESCUED t.w.v. € 29,95

Waarde van de prijs:

€ 29,95

Hangplanten zijn weer helemaal hip! En deze is extra leuk, want dit hangnet is gemaakt door mensen met een beperking, van gerecycled tenttouw. “Once meant to set up your tent. Now a guy to hang your plant!”


RESCUED ziet zichzelf niet als een club designers, maar als makers en uitvinders van deze tijd. Ze maken unieke, opvallende accessoires voor in huis, altijd met oog voor detail en gevoel voor interieurstyling. Want, veel dingen die weggegooid worden, zijn vaak nog hartstikke bruikbaar!


Met elk item koopt u een stukje geschiedenis. Elk product vertelt namelijk iets over wat het hiervoor geweest is, of waar de onderdelen voor gebruikt werden. Zo is dit hangnet voor een plantenpot gemaakt van tenttouw. En niet alleen de producten hebben een bijzonder verhaal, ook hun makers zijn speciaal. Het zijn stuk voor stuk ambachtslieden met een beperking, die werken in de RESCUED werkplaats.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Plant Guy hangnet voor een plantenpot van RESCUED t.w.v. € 29,95.

Goed om te weten

  • Pot, plant en metalen clip zijn niet inbegrepen. 

Open cookie settings