Win een Positive vibration II BT hoofdtelefoon t.w.v. € 79,90

Periode:

U kunt van 1 augustus t/m 30 september 2018 meedoen aan de winactie.

Win:

4x een Positive vibration II BT hoofdtelefoon

Waarde:

€ 79,90

Gemaakt van volledig duurzame en gerecyclede materialen: de Positive vibration II BT van House of Marley is niet alleen ontzettend mooi, maar ook hartstikke duurzaam. 

Door het consumentenprogramma Kassa werd deze hoofdtelefoon zelfs verkozen tot beste Bluetooth hoofdtelefoon onder de € 80,-. House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley, om zo zijn gedachtegoed in stand te houden: respect voor elkaar, muziek en de natuur. De hoofdtelefoon is dan ook gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, gerecycled aluminium en teruggewonnen hennep. En het geluid dat hij produceert is ook om over naar huis te schrijven!

‘Giving back’ was voor Bob Marley ook heel belangrijk, dus daar is ook aan gedacht. Elk land ondersteunt een goed doel. In Nederland is dat de Johan Cruyff Foundation, voor een jeugd in beweging. Daarnaast wordt voor elk verkocht item een boom gepland in samenwerking met One Tree Planted.
 
Doe mee aan de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Positive vibration II BT van House of Marley t.w.v. € 79,90!

Kenmerken

  • 12 uur afspeeltijd.
  • Regel volume, voor- en achteruit zappen, play en pauze op de hoofdtelefoon.
  • Zacht lederen oorkussens.
  • Inklapbaar, dus handig mee te nemen.
  • Inclusief micro-USB oplader.
Open cookie settings