Win een Zoef Robot raamreiniger t.w.v. € 399,95

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 2 januari t/m 28 februari 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een robot raamreiniger t.w.v. € 399,95.

Waarde van de prijs:

€ 399,95

Ramen lappen een lastig klusje? Laat Bobbie de robot het zware werk doen!

De raamreiniger van Zoef Robot is een unieke nieuwe robot voor het moeiteloos schoonmaken van uw ramen, aan de binnen- én buitenkant! Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken. Robot Bobbie werkt helemaal zelfstandig, maar kan ook met de Android of iOS app en de afstandsbediening bediend worden. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de robot bedienen. Ook handig: de robot is ook geschikt voor het reinigen van tegelwanden met grote tegels en een kleine voeg, en spiegels.

De robot werkt heel eenvoudig: u steekt de stekker in het stopcontact en drukt op de aan/uit knop. Bobbie zuigt zich dan vast op het raam en beweegt zelf over het oppervlak. Mocht de stroom uitvallen dan hoort u een buzzer en neemt de noodbatterij het tot wel 20 minuten over. Maar natuurlijk is er ook een veiligheidskoord om er zeker van te zijn dat de raamreiniger niet valt.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een robot raamreiniger van Zoef Robot t.w.v. € 399,95.

In januari en februari kunnen leden van Nuon Exclusief ook gebruik maken van een speciale actie. Met de code NUONactie19 krijgt u € 50,- korting op deze robot raamreiniger. U betaalt dan € 349,95 i.p.v. € 399,95.

Goed om te weten
  • Inclusief afstandsbediening, 4 meter verlengkabel, 2 meter aansluitkabel, veiligheidskoord, 4 microvezeldoeken en handleiding.

Open cookie settings