Win een LG 4K Ultra HD Smart TV t.w.v. € 649,-

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 november t/m 31 december 2018 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een50 inch LG 4K Ultra HD Smart TV t.w.v. € 649,-.

Waarde van de prijs:

€ 649,-

Klaar voor de donkere wintermaanden met deze supersonische televisie: een 50 inch LG 4K Ultra HD Smart TV!

Deze televisie geeft het complete plaatje. Hij toont namelijk perfect helder beeld dankzij de zeer hoge resolutie, maar liefst 4 keer zo hoog als Full HD. Dat levert levensechte kleuren, diep contrast en de mooiste details op. De Quad Core-processor werkt moeiteloos om ruis in beeld te verminderen en de scherpte te verbeteren. Zelfs als beelden met lagere resolutie worden opgeschaald.

Naast geweldig beeld geeft de LG 4K Ultra ook een multidimensionale geluidservaring. Met Dolby Atmos geniet je van hoge kwaliteit audio vanuit de ingebouwde luidsprekers. En de televisie heeft niet voor niets een Smart TV. Ontdek allerlei functies met LG webOS en kijk uw favoriete series en video’s via bijvoorbeeld Netflix en Videoland.

Energiezuinig

De LG 4K Ultra HD Smart TV heeft veel kracht, maar is ook erg zuinig. Met energielabel A levert u dus op geen enkel vlak in. Alles aan boord voor een fantastische televisie-avond!

Kunt u niet wachten tot de winnaar van de winactie bekend is? Koop nu voor 1 januari 2019 deze LG TV op ao.nl met € 50 korting. Gebruik hiervoor de code: NuonExclusiefAOLG

AO.nl
ao.nl gelooft in de kracht van service, gaan nét dat stapje verder en doen alles voor blije klanten. Op Kieskeurig zijn ze na meer dan 2.800 reviews van Nederlandse klanten met een 9,3 beoordeeld en op Trustpilot met 5 van de 5 sterren! 

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een LG 4K Ultra HD Smart TV van ao.nl t.w.v. € 649,-.


Open cookie settings