Win tickets voor première van The Addams Family

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 september t/m 31 oktober 2018 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x 2 tickets voor de première van The Addams Family.

Wanneer is de premiere?:

2 december 2018.

Het is de grootste reizende musical in Nederland. The Addams Family is een hilarische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van The Addams Family de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. Vanaf 22 november te zien in slechts 9 theaters in Nederland.

En voor iedereen die niet kan wachten op de uitslag van de winactie: in september en oktober krijgen alle leden van Nuon Exclusief 20% korting op tickets voor The Addams Family in de kerstvakantie. Deze shows vinden plaats in het World Forum Theater in De Haag van 19 december 2018 t/m 13 januari 2019. De kortingsactie geldt niet in combinatie met andere acties/kortingen en is geldig op basis van beschikbaarheid. Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend .

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op 2 tickets voor de première van The Addams Family de musical op 2 december 2018 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit 2 tickets voor de première van The Addams Family de musical.
  • De tickets zijn alleen geldig voor de voorstelling op 2 december 2018 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dit kan niet gewijzigd worden. 

Open cookie settings