Win 4 tickets voor THIS IS HOLLAND

Periode:

U kunt van 1 november 2017 t/m 31 december 2017 meedoen aan de winactie.

Win:

5 x 4 tickets voor THIS IS HOLLAND t.w.v. € 66,-

Waarde:

€ 66,-

Vlieg als een vogel over Nederland en ontdek haar bijzondere plekken. De wind in uw haren, het water onder uw voeten en de natuurlijke geuren laten u de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen zien. Een onvergetelijke ervaring. 

Dat klinkt adembenemend, nietwaar? Vanuit Amsterdam, achter het CS, tussen het EYE Filmmuseum en de A'DAM Toren in, presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die u Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat voelen. Zo krijgt u een unieke kijk op ons kleine, maar bijzondere land. Alsof u over het Nederlandse landschap vliegt, vergeet u 9 minuten dat u gewoon in Amsterdam bent. Via een interactieve en leerzame route neemt u uiteindelijk plaats middenin een enorm bolvormig scherm, terwijl u uw handen en voeten kunt laten bungelen. Niet alleen uw haar, maar ook uw stoel beweegt mee met de film die u een adembenemende reis langs vele mooie plekken in Nederland geeft. 


Na de vliegervaring kunt u even ontspannen in Holland lounge. Hier krijgt u extra informatie over de bezienswaardigheden waar u tijdens de vlucht langs bent gekomen. U bekijkt Nederland gegarandeerd weer met een nieuwe blik en u zult gelijk zin hebben om alle punten die u gezien heeft te bezoeken.


Doe mee aan de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op 4 tickets voor THIS IS HOLLAND t.w.v. € 66,-.

Open cookie settings