Win een Boldking scheerpakket

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 1 juni t/m 31 juli 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een Boldking scheerpakket ‘The Box’ t.w.v. € 29,-

Waarde van de prijs:

€ 29,-

Ontdek de voordelen van het unieke Boldking mesje! Daarnaast is de verpakking van karton en kunnen de mesjes gerecycled worden.

De scheermesjes van Boldking volgen moeiteloos de vorm van het gezicht én lichaam. Ook op moeilijke plekken, zoals onder de neus. In het uitgebreide scheerpakket ‘The Box’ zitten alle spullen die u nodig heeft om te scheren, zoals 4 losse mesjes, een rubberen houder, zuignap, Foaming Shave Gel, Aftershave Cream, Face Wash, Face Cream en een deodorant stick. En zelfs een recycle envelop om de mesjes te recyclen. Dát is handig!

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Boldking scheerpakket ‘The Box’ t.w.v. € 29,-.

Korting op scheerpakket ‘The Kit’
Leden van Nuon Exclusief kunnen t/m 31 juli 2019 een The Kit scheerset bestellen met 50% korting én gratis verzending. Voeg de code BOLDNUON toe onder ‘couponcode’ tijdens het plaatsen van uw bestelling. U betaalt dan € 8,- in plaats van € 16,-. U kunt eenmalig gebruikmaken van deze code en de code is alleen in te wisselen voor ‘The Kit’.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Boldking scheerpakket ‘The Box’ t.w.v. € 29,-.
  • Inhoud pakket: 4 losse mesjes, een rubberen houder, zuignap, Foaming Shave Gel, Aftershave Cream, Face Wash, Face Cream, deodorant stick en een recycle envelop.


Open cookie settings