Win een Thermos King foodjar t.w.v. € 35,-

Periode:

U kunt van 01-01-2017 t/m 28-02-2017 meedoen aan de winactie.

Win:

12 x een Thermos King foodjar van Greenjump t.w.v. € 35,-

Waarde:

€ 35,-

Bent u regelmatig onderweg? Met de Thermos King foodjar heeft u altijd een warme maaltijd, of gekoelde maaltijd bij de hand om van te genieten. Dit thermobakje houdt uw voedsel namelijk urenlang warm óf koud!

Op pad met de trein naar uw werk, of een dagje shoppen binnenkort? Als u zelf een maaltijd of drank meeneemt scheelt dat natuurlijk in de kosten. En u heeft altijd uw eigen gemaakte eten bij de hand. Wel zo lekker! De King voedseldrager is geschikt voor het warm of koud bewaren van al uw voedsel en houdt uw etenswaren 7 uur warm of 9 uur koud.

Tip: vul de Thermos King foodjar voor gebruik met kokend water voor het extra lang warm houden van uw etenswaren. Of zet de Thermos King foodjar vooraf een aantal minuten leeg in de vriezer voor het extra lang koud houden van eten. De Thermos King foodjar wordt ook geleverd met een opvouwbare lepel. De thermobakjes zijn vrij van BPA-stoffen, weekmakers, PVC, lood of andere schadelijke stoffen. 

Wilt u kans maken op een Thermos King foodjar? Download de woordzoeker, los deze op, vul het goede antwoord in en maak kans op 1 van de 12 Thermos King foodjar van Greenjump t.w.v. € 35,-!

 

Download hier de woordzoeker.

 

Open cookie settings