Win 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen

Meedoen aan de winactie :

U kunt van 2 september t/m 31 oktober 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen

Waarde van de prijs:

€ 239,-

Bij Indoor Skydive Roosendaal beleeft u het unieke gevoel van een ‘vrije val’ zonder dat u hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. U zweeft namelijk puur op de kracht van de wind.


Tijdens de indoor skydive sessie staat u altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven. Zweef op de kracht van de wind, voel de adrenaline in uw lijf en geniet van het moment!


Naast een indoor skydive sessie staat er ook een VR ervaring op het programma. Hierbij gaat u indoor skydiven met een virtual reality bril en maakt u een virtuele vrije val boven diverse wereldbestemmingen. De combinatie van de virtual reality bril en de windkracht in de windtunnel prikkelt ál uw zintuigen. Een complete 4D vliegervaring! U kunt kiezen uit diverse wereldbestemmingen. Wordt het bijvoorbeeld Dubai, Hawaii, de Algarve, Texel of San Diego?


Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen, t.w.v. € 239,-.

Goed om te weten

  • Per persoon wint u 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie.

Open cookie settings