Win een Kobo e-reader met beschermhoes

Meedoen aan de winactie:

U kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2 x een Kobo e-reader met beschermhoes t.w.v. € 149,98

Waarde van de prijs:

€ 149,98

Altijd en overal lezen: onderweg, thuis of op vakantie met deze Kobo e-reader, inclusief beschermhoes.

De nieuwe Kobo Clara HD is een compacte, lichte e-reader met 6 inch HD-scherm. Hij geeft tekst ongekend scherp weer en heeft ruimte voor zo’n 6.000 boeken. Ook de grootste boekenverzamelaars kunnen zo hun bieb in hun rugzak meenemen! En geen zorgen over de batterij, want die gaat tot wel een paar weken mee.

Er gaat niets boven een echt boek. Vinden wij ook! Maar het fijne aan een e-reader is dat hij ontzettend weinig ruimte inneemt, en u de opmaak van een boek zelf bepaalt. Kies uit 11 lettertypen en meer dan 50 lettergroottes. Kies ook zelf de regelafstand, pagina-marges, en pagina-uitvulling. Het is zelfs mogelijk om notities te maken of teksten te markeren en ezelsoren te plaatsen. De betekenis van een woord is ook eenvoudig op te zoeken met het ingebouwde woordenboek.

De e-reader komt met een bijpassende beschermhoes, de Gecko Covers Kobo Clara HD Luxe Cover in het zwart. De hoes is voorzien een houder waar u de e-reader gemakkelijk inschuift. Hij is op maat gemaakt voor de Kobo Clara HD. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige magneetsluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan als hij bijvoorbeeld in uw tas zit.

Doe mee met de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een Kobo Clara HD e-reader met slimfit beschermhoes t.w.v. € 152,35.

Goed om te weten

  • Schermresolutie: 1448 x 1072 pixels
  • Afmetingen: 110 x 159,6 x 8,3 mm
  • Gewicht: 166 gram

 

Open cookie settings