Win een overnachting in een varend ScheepsHuisje t.w.v. € 550,-

Periode:

U kunt van 01-06-2017 t/m 31-07-2017 meedoen aan de winactie.

Win:

1x een overnachting in een varend ScheepsHuisje t.w.v. € 550,-

Waarde:

€ 550,-

Een buitengewone beleving op het water, een geheel verzorgde minicruise op een zelfvoorzienend ScheepsHuisje.... dat klinkt als een geweldige ervaring! U krijgt ook nog een heerlijk ontbijt van biologisch restaurant Picknickers aan boord geserveerd én een 3-gangen diner bij de Marina Beachclub.

U bent te gast op het ScheepsHuisje voor een Luxe B&B Suite overnachting óp De Friese Meren. U wordt gastvrij ontvangen bij Marina De Friese Meren in Terherne, ook bekend als Kameleondorp. Na een welkomstdrankje bij de Marina Beachclub geeft de schipper, tevens uw gastheer, een rondleiding aan boord van dit compleet varende appartement. Het ScheepsHuisje is een kruising tussen een professioneel jacht en een verrassend ruim & luxe varend vakantiehuis. Na de ontvangst zorgt de VaarService van LifeStyle Yachting voor een heerlijke vaartocht met uw eigen ‘Varende Suite’ naar de overnachtingslocatie nabij het Sneekermeer. De Schipper gaat na het afmeren aan wal en haalt u de volgende morgen weer op voor een vervolgcruise terug naar de Marina. U geniet tijdens uw verblijf voor 2 personen van een verzorgd biologisch ontbijt aan boord van restaurant Picknickers en een 3-gangen diner bij de Marina Beachclub.

Doe mee aan de winactie van Nuon Exclusief en maak kans op een overnachting in een varend ScheepsHuisje met ontbijt en diner op de Friese Meren van Scheepshuisje.nl t.w.v. € 550,-.

Voorwaarden

  • De prijs bestaat uit een arrangement voor maximaal 2 personen, bestaande uit een overnachting in een ScheepsHuisje, ontbijt aan boord en een 3-gangendiner bij Marina Beachclub. Inclusief VaarService met schipper.
  • Het arrangement is te verzilveren voor een datum tot 31 december 2017. Datum in overleg.
  • Vertrek is alleen mogelijk op maandag of donderdag.
  • Verder gelden de standaard B&B condities die de winnaar zal ontvangen zodra deze bekend is.

Kijk voor meer informatie over deze uniek varende vakantie verblijven op www.scheepshuisje.nl.

Open cookie settings